Mys Lördag

Med Marre och Sandra :)
Puss:love:

Nail

Go kväll :) Som vanligt är det tv tisdag :) Så jag vet vad jag gör ikväll ;)
 
Börjar med gårdagen, då jag, Anna och mamma åt frukost på Janelings och sen gick vi till spa källan och bubblade och badade bastu :) Jättemysigt och väl behövligt! Mys :love:
Idag har jag vart till läkaren för jag tappar enormt mycket hår :( Men dom kunde inte ta några prover idag så får åka tillbaka imorron igen och ta blodprov, något jag inte ser fram emot :/
Sen har jag köpt Pro Gel nagellack till salongen :) Det ska hålla mycket längre och att naglarna ska bli starkare, så det är bara att träna :)
Touluse mår jättebra :) Hon vill äta allt hon kommer åt så man får ha koll på lilltösen :P Och inga problem att man försover sig för här hemma är det springtävlingar och lekar på mornarna, mina små sötnosar :)
Ha en mysig kväll! Puss:love:

Så glad!

God morgon :)
Vaknade idag av ett pipande (kl.08,45) , vilket var Toulouse, gick upp och letade efter henne och hittade till slut henne och Knutte under köks bordet, båda spann för fullt vilket gör mig super lycklig :D

Igår redan så började dom gå fram och nosa på varandra och redan nu känns det som att dom är vänner :) Hon är så modig min lilla tjej :) Hon är lite klumpig, igår hoppade hon ner från bordet rakt i pantpåsen som jag har står bredvid, kunde inte hålla mig för skratt, ni skulle sett hennes min :P
Nu springer dom omkring helt galna i hela lägenheten och ropar på varandra, mina sötnosar :)

 
Klockan är nu 9, och jag är jätte pigg, på en lörd.. Vill ju vara med o se lilla tjejens framsteg :)
Puss:love:

Toulouse

Hej :) Äntligen har jag fått hem min lilla tjej :) Det har gått bra, hon har ätit och sovit brevid mig hela natten :D
Knutte och lilltjejen kommer inte så bra överens än så länge, det blir mycke fräs och morrande, men det kommer ge sig med tiden. Hon är väldigt blyg så jag kommer få ha tålamod, men hon kommer bli världens mysigaste lilla tjej :) Har försökt tagit lite bilder med inte lyckats så bra, men det kommer det med :)
 
Är ledig idag för att hålla koll här hemma så dom inte klöser sönder varandra, så den här helgen blir lugn :) Ev. mys med Lisa och Sandra ikväll, sen så blir jag nog bara hemma och RÅ myser i soffan :)
 
Ha en as skön helg allesammans :)
Puss :love:

Jag saknar värmen!
 

TT

TT alltså TV tisdag :) Så mycket bra på tv! Djurakuten, Playa del sol & Svenska hollywoodfruar :)
Inte nog med det så kommer M & T hit med spicy hot mat vilken sekund som helst :D
 
Dagen har vart bra, många kunder och nya varor. Så trött så jag somnade när jag kom hem, såå värt det!
 
Nu är det inte många dagar tills jag får hämta min lilla Toulouse :) Knutte har vart så ensam sen Molly försvann, så han behöver en kompis! Så på torsdag får hon komma hem till mig :)
Ne nu kallar TV:n
Puss:love:

Ännu en gång..

Ja, jag ska ge mig in i bloggvärlden ännu en gång.. Ibland så måste jag bara få skriva av mig helt enkelt :)
Har gjort om bloggen lite så hoppas att ni gillar den. Det tar sån tid att fixa så har inte orkat gjort så stora förändringar.
Det har hänt så mkt sen jag slutade skolan, skulle jag berätta allt så skulle det bli mer än en sida, så jag tar lite i taget :)
Nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge, så nu ska jag städa och diska i min "nya" lägenhet som jag älskar nå enormt! Kommer ut lite bilder vart efter så..
Ha en underbar måndag :)

Jag saknar dig enormt :love:

RSS 2.0