Rent

Nyduschad, ny städat och en tvätt i maskin! Kände verkligen att det behövdes städas lite här hemma i mitt rum. Hoppas bara att sängkläderna hinner bli torra innan jag ska sova :P Förra gången jag torktumlade så luktade alla kläder rök... Hoppas att dom luktar lite godare idag.
makaron vattnet är på så jag får snart lite käk i magen också :)

Idag har jag haft en kund som jag gjorde slingor på och sedan hade jag på en neutralisering eller hur det stavas, sen lite klippning av toppar. Annars har jag mest suttit och pluggat i skolan idag, kändes att det behövdes. Imorron kunder igen och torsd. På fredag är vi faktiskt lediga och det känns super bra, eftersom att det är min födelsedags helg ;) För er som missat så fyller jag nu på lörd, den 3:e :) Mamma ska bjuda på papas tapas, mysigt att hela familjen ska med, sen blir det nog bio :) På sönd kommer släkten och firar mig:)

Ne nu kokar vattnet-Puss:love:


På G

Hallå igen! Samma visa varje gång, det va en evighet sen jag skrev sist! Folk har börjat klaga på min dåliga uppdatering, så får nog sätta igång igen :P
Det har hänt enormt mycket, vi har börjat att ha kunder på riktigt nu, det känns som vi verkligen är på gång nu :) På torsdagarna nu framöver kommer vi ha såkallade kundkvällar, vi börjar 1 och slutar 8, tuff dag men det är kul :)

Idag träffade jag Louise och erik på stan, och det va så himla kul att vi kunde ses tillsammans igen, det va sååå länge sen!!  Mycket skratt så ikväll lägger jag mig i sängen lycklig :) :love:

Tänkte nu när jag väl kommer igång med bloggen igen, så ska jag lägga upp lite bilder :) Sen ska jag fixa så bloggen ser lite roligare ut :)

Puss:love:

Happy

Hello mina vänner :)
Just nu ligger jag och snorar och mår inge vidare.. Har dragit på mig en förkylning, vilket jag hatar! Men men.. Permanent rulltävlingen gjorde min dag idag :) Delade första plats med Violetta :) Känns så bra! Trodde inte alls att jag skulle vinna, men det kanske är ett tecken på att jag inte ska tvivla så mycket på mig själv :P

Kort vecka den här veckan, ledig på fredag, vi har såkallad jobbsökardag, så jag åker hem redan på torsdag :) Nu vill ögonen vila så jag får väl släcka ner nu. Imorgon ska vi till Hårologi, märket som vi använder oss av här på skolan. Spännande!


Natti! Puss:love:

RSS 2.0