Lite snabbt

Hej!
skriver lite snabbt ikväll, ska tvätta av mig sminket, läsa hår&kemi boken, kolla på breaking news och true talent :) Hoppas att jag kan somna tidigt ikväll också(12) kände mig verkligen gladare idag när man fått sobit iaf en timme längre. Har så svårt att sova själv :/ somnat runt halv två varje natt, sen upp kl 7, ingen höjdare!!
Men snart är det helg, då får jag sova ut brevid min Björn i lugn och ro, längtar så!!

Idag har vi hållt på med personligheter kan man säga. Kollat av hur människor är, hur man är själv som person och hur man ska behandla kunder på bästa sätt. Ganska intressant! Men jag vill börja klippa och färga mer, men det kommer :)

Ne nu blir det plugg och kolla tvprogram! Puss:love:

cut it!

Hallå där köp blåbär!
Börjar med att vi äntligen har fått börja klippa på riktigt nu, på dockor alltså :P Svin kul, men mycket svårare än vad man tror! Alla designer och klipptekniker-inte det enklaste! Men nu är vi på gång, och det är så roligt! :D Imorron ska vi fortsätta med att klippa! Sen har vi ett test som jag är jättenervös över, men lärarna säger att vi ska vara lugna, vi får väl se..

Före

Efter


Nu är jag nyduschad och nyäten och ska krypa ner under filten och kolla på halv 8 hos mig och sen robinson!
Tja:love:


Permanent

Tjo!
Idag har vi fått lärt oss att permanenta hår, eller iallfall rulla splolar o så :) En helt okej dag :) Dagen gick jättefort iaf :)
Tillbaka till vardagen igen, och idag känns allt mycket bättre igen! Har inte så mycket att skriva om idag, hungrig så ska fixa lite krubb!
Ja, det var väl allt!
Puss:love:

en tår-tre år

En tår föll när jag kramade Björn hej då idag :( Usch, idag kände jag att jag inte ville tillbaka hit till sundbyberg.. Men jag vet att det är kul när jag väl kommer till skolan, men att vara ensam är bland det värsta jag vet! Vi firade 3 år tillsammans idag :love: Jag älskar dig enormt!
Annas idag har vi firat Björn för att han fyllt år, så la familia kom till oss och fikade, mys :)
Helgen har vart mysig, träffat Sandra och Marre, också svinkul att ses igen! :thumbup: Och självklart var det hellt underbart att träffa familjen och Björn!
Nu är jag trött och deppig, mätt efter att mamma jag och teddy käkat pizza, dom skjutsade hit mig :love:


grattis älsklingen min

Hej !
Idag fyller min stora kärlek år! Hela 21 år! Stort grattis till dig! Känns jobbigt att inte va hemma och fira dig med paket och sång på morgonen, men det tar jag igen i helgen :) Stort stort grattis älsklingen min!
Massa kärlek till dig idag :love: :love:


Och idag har vi lärt oss hur man klipper i olika teorier, det finns 4 olika iaf :P mycket i huvudet just nu. Sen har jag missförstått allt typ (pinsamt).. När jag är klar efter 9 månader så kommer jag få göra ett sut prov, sen måste jag jobba ytterligare 1,5 år innan jag kan ta gesellprovet :P men det klarar jag! Så nu har jag kolla på hur det funkar. Vill också påpeka att det inte va alls lika jobbigt att cykla idag :thumbup: :P klarade det galant, självklart blev jag svettig, men mycke mindre än igår. Hur fort kan man förbättra kontitionen?!

Nu blir det lite käk och soff/säng häng med mig själv.
Puss:love:

så slut

Hej! Kan ju börja med att jag är världens mest otränade människa! Så ont i benen av att cykla, men det är väldigt mycke uppförsbackar!!! Men det är bra träning. Det jobbiga är att jag blir så jävla svettig när jag kommit fram till skolan, inte så coolt.. Men snart kommer nog konditionen bli bättre ;) I vinter tar jag buss och tunnelbana, inte för jag vet hur jag ska hitta, men det löser sig.
I skolan idag har vi fått kamma, föna och shamponera varandra :) en kul dag, mycket som man har lärt sig :) Inte alls lika nervöst längre, och alla är jättesnälla :thumbup:
Nu är jag så trött, och mensvärk har jag, så jag tänkte vila en stund, sov så jädra dåligt inatt, kunde inte somna :( saknade björn massor!! Men får träffa han och familjen i helgen :)
Och ikväll är det ju jättebra program som börjar, älskar när hösten kommer och alla bra serier och program börjar! :thumbup:

Hej på en stund :love:


hej red face!


nervös

Hallå där :)
Allt har gått bra idag, men fy fasen vad nervös jag har varit, tror inte jag var ensam om det iaf. Sten visade vägen idag hur jag skulle cykla, det gick okej, mycke backar så jag va helt svettig när jag kom fram :P Att hitta hem sen var ju en annan femma, men jag kom hem till slut iaf .. Aja, jag lär mig :)
Fick alla saker idag, saxar, böker kammar, fön osv. Sen fick vi presentera oss, så svårt med alla namn, men det lär man sig väl också efter ett tag. Jag intalar mig själv att det kommer gå bra, det måste det göra, nu när jag har kämpat för att komma hit. Men allt löser sig :)
Svårt att sova inatt, somnade till en film och hade tv:n på hela natten, känns så ovant att sova själv, men det är ännu en grej man måste vänja sig vid.
Nu är jag jätte hungrig, så jag tar och äter lite rester från igår :)
Puss på er :love:
Alla böcker vi fick idag, så nu har jag att göra ikväll ;)
Alla böcker, så ikväll har jag nåt att göra :P

Lite bilder från mitt rum :)




pirrig

Hej! Nu har jag flyttat in här i mitt nya hem, och allt känns bra, men pirrigt och nytt.
Anna och Björn har hjälp mig med allt, så tacksam!Men usch, nu känner jag mig ensam :( men jag vet att jag behöver det här, och jag vill det här! Men kommer sakna alla på vardagarna! Men kommer ju hem till helgerna.
Även fast det  har hänt så mycket idag, vet jag inte vad jag ska skriva! kanske kommer mer senare ikväll. Nu ska jag lägga mig och glo på tv och laga lite mat. Upp imorron och cykla till skolan, ingen aning om vilken väg jag ska, men sten ska hjälpa mig att hitta imorron, kommer att skirva hur det går :)

Puss på er! :love:

konstigt

God morgon eller vad man ska skriva. Har nyss duschat, ska fixa lite sen blir det ÖB och inhandla det sista som jag behöver. Åh, det är så nära nu. Imorron tar jag mitt pick och pack och drar! Blandade känslor, det känns lite konstigt alltihop. Lämn björn, familjen, kompisa, men jag kommer hem på helgerna så tror inte att det blir skit jobbigt iaf.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, ikväll blir det hem till mormor och morfar och säga hej då och käka lite mat :) Alltid trevligt!


klart

Yes, nu är allt klart, jag flyttar till solna :D är så superglad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Sista dagen på jobbet idag, och det har vart en piss dag, så jag är så glad över att jag inte kommer att jobba där någe mer. Självklart kommer jag att sakna många, men inte själva jobbet i sig :)
Det ska bara skrivas på lite papper om lånet, sen är det klart! Flyttar på söndag så nu håller jag på att packa för fullt! åh, allt känns som en nystart och det behöver jag! Och jag hoppas så innerligt att allt blir bra!

Idag är det fredag, ska på party med louise, en hej då fest för att hon ska flytta till Afrika :/ men det känns skönt att jag också flyttar, då blir det inte lika jobbigt.

Nu ska jag mysa och äta lite med babe, sen blir det paartyyy!


:love:


i himmelen blir du min





:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:


Jobbigt

Hej lördag förmiddag! Ligger i soffan och bara slappar, börjar jobba kl 4 till 10..
Rubriken, jobbigt att inte veta. Väntar fortfarande på svar från banken, dom är så jädra sega!! Annars har vi en annan utväg, handelsbanken, men dom betalar bara ut 80% av det man vill låna, eller vad kursen kostar. Men jag har ju undansparat också, men nu vill jag snart veta hur det blir!! Och nu när det är helg kan man ju inte göra ett piss då ingen jobbar, så jag försöker på måndag igen och tar reda på mer. Jag menar, utbildningen börjar ju om ca en vecka.. Men på måndag måste jag få veta!

Mormor, morfar, mamma och teddy var här igår, käkade american pizza och hade det jättetrevligt!
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Skrivtorsk!
Hej :love:

jag skäms inte

Igår var det allsång på skansen, och Sven Ingvars spelade. Många undommar vet inte vilka de är men det kanske inte är så konstigt, men sörru det  vet jag ,gott och väl. Efter att ha lyssnat på dom i min uppväxt kan man inte undvika att digga med. När dom kom upp på scenen höjde jag volymen och sjöng med. Det första jag tänkte på var självklart pappa,tårarna kom, så jag höjde lite till (till max)och spelade och sjöng för honom också. Du var säkert där live, jag hoppas det iallafall. :love:


hur fan tänker dom?

Börjar med att jag var i Solna idag, hon som jag fick prata med var jättetrevlig, och salongen verkade vara jättebra, allt verkade jättebra :) fick göra lite tester på en docka, fläta, klippa och permanenta(inte hela håret då). Fick fylla i lite papper och hon tyckte att jag var duktig och skulle passa jättebra som frisör :) Så jag blev antagen :thumbup: Tittade också på det rum som jag skulle få hyra i närheten, också mysigt.


Men! Jag måste ta ett lån för att allt ska gå vägen. Får ingen bidrag någonstans, inte ens ett öre! Så hade jag gått arbetslös så får jag alltså mer pengar än om jag pluggar! Hur fan tänker dom då? Att man pluggar är ju för att man vill skaffa sig utbildning inom ett yrke och få jobb, men nej! Pluggar jag så räknas jag inte som arbetslös = inga pengar! Jag blir förbannad ännu en gång! Så imorron får jag mer besked från banken, och skulle det skita sig nu, att jag inte kan gå kursen nu i augusti så får det vänta till Januari.

Mer info imorron, nu allsång på skansen! :love:

nu går det undan

Okej, började min dag att ringa frisörskolan, ska dit (till Solna) redan imorron och prata med en tjej :D Hoppas att det går vägen, det kanske är nu allt vänder? I hope so!Jag skriver mer imorron, jag lovar ;) (alla 4 läsare som jag har är säkert hypernyfikna)... ;)

Skulle cykla till jobbet, då jag redan var försenad, och kom ut till cykelstället. Ne då är min cykel snodd! Alltså jag lackar sönder, hur har folk ens ork att sno en cykel, hur har dom samvete till att sno en cykel, MIN CYKEL dessutom!  Nej, jag blir riktigt arg! Förbannad är vad jag blir! Åh va arg jag blir! FA AA N!

Nu ska jag kolla film, mr deeds, älskar adam sandler! Puss till han idag. Annars ska jag sura av mig och vara förväntansfull!

:love:



sommar?

Kan man kalla det för sommar? Mitt svar är nej.
Eller om man ser det som en svensk sommar, ja.
 Bara regn, moln. Har vart fint i typ tre dagar, sen blir det bara skit väder. Eller är det bara jag som har jobbat när det vart fint och missat allt?
Söndag idag vilket som, jobbar 16-22, och eftersom att det är söndag,det regnar och tycker att det är den tråkigaste dagen i veckan, så kan jag lika gärna jobba. :thumbup:

Igår hade jag iallfafall det svin kul :) Marre, Sandra och Louise kom hem hit efter jobbet, tog lite att dricka, fixade mig sen gick vi ner på stan för att käka! Vi hade tur som fick ett bord på Grappa :) Tog en pasta rätt (nu säger väl alla skräll) och den var super! Det var så gott och trevligt alltihop! Kändes som att vi var utomlands, och jag behövde verkligen den här kvällen med er :love: Sen gick vi runt lite, kollade på fyrverkerierna, och det är underskattat om något, så jävla häftigt egentligen, att det kan bli så mycket färger och att dom kan komma så högt upp i luften :) Satte oss och delade på en flarra, snacka skit och hade det nice :) Så tack så jättemycket för den bästa kvällen på länge!
 

Nu sitter jag i handuk, har duschat och ska snart klä på mig och kila till jobbet. Björn va sugen på kebab, så han bjöd mig på kebab med bröd, helt okej!
Puss!


Svårt att sova

Mycket som snurrar i huvudet just nu, kan inte sova.. Börjar jobba 12, så jag har suttit och letat frisör grejer. Hittade via arbetsförmedlingens hemsida, det finns en kurs i Solna. Det får väl bli så, om jag nu kommer in osv. Har iallafall skickat ett mail till hon som har hand om det. Ivrig och väntar på svar.
Idag är det lörd och jobbar 12-18, sen ska jag hitta på något med brudarna :) Tror björn skulle ha "grabb" kväll här hemma, så jag drar ;)
Ne, kanske ska slänga i mig lite frukost och dra sen, så blir det
Tjing :love:


Piss

Dagen började med att jag skrev ut massa cv:n, cyklade ner till arbetsförmedlingen, pratade med dom ett tag, en "äldre dam" hjälte mig. Men det finns inga frisör kurser i eskilstuna, då måste jag "plugga" någon annanstans, och vart vet jag inte :/ allt känns lite väl pissigt nu! Vill inte lämna den här lägenheten, alltså flytta härifrån, för björn kommer inte ha råd att bo här själv. Och jag kommer knappt få några pengar.. Varför ska det va så jävla svårt att få ett jobb som man tycker om?ett jobb i huve taget? :(
Har iallfall lämnat en del cv:n på stan idag, man vill inte hoppas på för mycket. Kanske skulle få en praktik plats hos panduro, så jag får köra på det isf det inte blir nåt inom frisör.
Tänker inte lägga ner frisör yrket, men medans jag letar fakta så får jag ta vad jag får. Förhoppningsvis någonting.
Ikväll är det iallafall sommar med Ernst, han får pigga upp mig lite. Och att jag fick spaghetti och köttfärssås gör livet lite bättre. Det blev inge steka idag, får hoppas att det är fint väder månd och tisd, för då är jag ledig igen!


:love:


12 timmar

Holla!
Igår jobbade jag 12 timmar, idag 8-2. Trött och det är äntigen varmt ute :D och imorron är jag ledig, då blir det till att sticka ner till arbetsförmedlingen och prata om hur det blir med pengar och frisör grejer osv :)
Sen hem och steka, förhoppningsvis är det fint väder :thumbup: håll tummarna med mig nu! så att jag kan få liiite färg på mig iaf..
Snart blir det mat, det blir tunnbrödsrulle, korv, mos och gurkmejja :)
Sen måste jag bara tipsa om den här filmen med Anthony Hopkins, en exorsis film som är grymt bra, enligt mig:)
Nu blir det mat, ting! :love:


Jobb

Yepp, snart går jag till jobbet. 14-20 inget mördar pass som tur är, för idag är jag jätte seg, allmänt trött o grinig. Tänker bara hur jag ska få det att gå runt, pengamessigt alltså. Om jag börjar som frisör så måste jag ju få pengar nånstans?.. Ska gå till arbetsförmedlingen och kolla om dom kanske kan hjälpa mig på traven. Sen skulle mamma kolla upp en massa saker. Någon som vet hur man bär sig åt?
Jättefint väder idag, hoppas att det blir lika fint på torsd, för då är jag ledig :)
Va på malma marken igår, köpte lite strumpor, bröd, korv och en skål :thumbup:
Ne nu måste jag kila! :love:


precis såhär känner jag mig nu...


RSS 2.0