FYRA!

Hallå alla glada! Tänkte att det var på tiden att uppdatera lite, var ju ett tag sen , igen :P
Allt är bra här, har haft smink kurs i två dagar, haft kunder, ämma har klippt av mig håret, inte allt men mkt!! Var dock väldigt behövligt!
Vad händer annars? Har myror i mitt rum som jag har jagat och slått ihjäl!!
Har haft så tråkigt idag, har legat hemma, ena stunden har jag mått bra, och andra skit illa! Vet inte om det är magsjuka eller inte :/ inte ätit något, för jag hatar att spy!! Aja, ni ska inte behöva höra detaljer om hur illa jag mår ;)
Utvecklar mig hela tiden på skolan, lär mig nya saker nästan varje dag!! Och det börjar redan bli nervöst till den 5:e maj, då jag har prov!! det stora delprovet! Tänk egentligen hur snabbt tiden har gått, det är helt sinnes!!

Och varannan tisd kommer det en städerska hit hem, och det tänkte ju inte jag på när jag låg här i morse och mådde skit.. Sen hörde jag dammsugaren på övre våningen och tänkte just jävlar.. Så jag trodde jag var smart som knöt fast en grön strumpa på mitt dörrhandtag :S eh okej.. Men jag stapplade tillbaka till sängen och somnade på dirr igen.. Vaknar av att dörren slogs igen, då var det städerskan som tänkte kliva in och städa. Ja nu blev allt lite inveckat, men ja, jag skrattade för mig själv och somnade om ännu en gång.
Hade jag då vart lite smart kunde jag bara satt upp en postit lapp på dörren "stör ej", ne jag knyter fast en grön strumpa på dörrhandtaget ist.. Hmm.. ja ja..

Hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan gå till skolan, vi får se. Annars är allt bara bra med mig, bara så sugen på att shoppa nya vår kläder, men icke, inga pengar här som går till sånt.
Nu sitter jag bara och skriver en massa trams igen! Men hörrni, ni ska få bilder snart, ska bara lägga in dom på datan.
Ne, puss på er :love:


RSS 2.0