don´t

En kvällslåt
En låt som jag får rysningar av, varje gång jag hör den:love:


Badat

God dag, eller god morgon för min del. Har nyss vaknat och ska göra i ordning mig för vi ska åka till malmköping och gå på marknaden :)
Igår var vi ute i mälarbaden, kusinerna, morster, charles, anna, daniel, mamma, teddy, mormor, morfar och björn och jag :) Åt  jättegott och så har jag äntligen badat!!! :D svin kallt var det, men nu har jag iallafall gjort det :)
Nu tjatar björn att jag ska bli klar nån gång så vi kan åka :P
Puss o kram:love:



djupt inne gör det så ont

Att inte veta vart du är, hur du har det. Drömmer om dig igen, att du är här, med oss. Lyssnar på elvis och skrattar, kramar om mig och kallar mig Linus. Det är så jobbigt att vakna och veta att det bara var en dröm. Det gör så otroligt ont inne i mig att jag vill skrika rakt ut. Jag kan inte beskriva med ord, hur mycket mer jag hade velat vart med dig, lärt känna dig bättre, växa upp med dig på riktigt, ett nyktert du.
Jag är oerhört tacksam över vad jag har idag, en plast pappa som är underbar, en mamma som jag älskar så oerhört, min syster som betyder allt för mig, mina vänner som jag aldrig hade klarat mig utan och min pojkvän som alltid finns vid min sida, mormor och morfar som jag alltid har kunnat komma hem till. Men på någe vis känner jag att du saknas bland oss, jag vill visa dig så enormt mycket, jag hade velat hjälpt dig, så onödigt att du gjorde som du gjorde, jag blir så arg samtidigt som jag inte kan hantera tårarna och sorgen att du inte finns längre. Jag älskar dig så erhört, men jag kan inte drömma jämt, men jag får se dig där, och krama dig, säga att jag älskar dig.
Älskade pappa, jag saknar dig!


så får det bli

hej och hallå! skriver lite snabbt innan jag ska krypa ner i sängen.
nu har jag legat sömnlös och tänkt på hur jag ska göra/vad jag ska göra med mitt liv. Jag har bestämt mig, jag ska bli frisör. Ska gå till arbetsförmedlingen och kolla hur det blir med pengar osv, eftersom jag kommer gå och lära mig hos min mor.
kommer med mer info later!
Björns föräldrar&syster åker hem imorron :/ har vart där ikväll och käkat :) får kompromissa med att syster kommer hem på lörd och att moster och kusinerna har kommit hit :) Ska träffa dom på lörd, var en evighet sen sist.
Jobbat idag och imorron, och efter jobbet imorgon åker vi till malmköping och kollar på jay smith :) ska bli nice. Sen jobb på lörd igen, fast bara till 2 :)
Nu sova, natti :love:


gräv ner mig

Man kan inte må sämre än att veta att man snart blir arbetslös, osäkerheten om man inte kommer få ett annat jobb. Vad vill jag bli när jag blir "stor"? Åh, allt snurrar i huvudet just nu, jag vet inte vad jag vill! Jag vill ha ett jobb som jag verkligen trivs med, som jag verkligen vill jobba med! Men det är just det, jag vet inte!
Ska jag plugga, ska jag inte? Vill jag bli frisör och jobba hos mamma, eller inte?
Just nu känns allt bra piss skit! När ska allt bara bli enkelt?
Jag skulle bli super lycklig av att jobba i en klädbutik, men det är alltid fullt med personal.
Ne, nu vill jag bara gräva ner mig, bli ett djur som får mat och vatten o kärlek.

Snälla låt mig bli ett djur i mitt nästa liv!


en av mina favoriter


gillar den här låten skarpt :love:


söndag

Amy Winehouse dog igår av en överdos..
Det har bombats i Oslo och det har skjutist ihjäl många människor. Varför, vad tjänade han på det? Blir så irriterad på människor! att dom orkar, fan dom kan väl ta livet av sig själva om dom nu mår dåligt ist för att döda massa andra människor!

Träffat Emma idag som kommit hem från Norige (som tur var kom hon hem innan det bombades). Massa prat och fik på Waynes :) Marre och Sandra var var också med och så kom Louise en sväng :) mycket trevligt!
Hem till mormor och fika med björns för'ldrar och syster också väldigt trevligt :)

Nu vill jag lägga mig och läsa min bok, men det jobbiga är att jag inte vill läsa ut den föräns tvåan har kommit ut. Men jag ska absolut inte klaga på nån bok, tänker på alla i Oslo som måste ha det fruktansvärt!

Just nu är det Sex and the city vilket gör mig glad :)
Nu får det va bra med skrivandet, jobbar imorron 14-19,30.
Hej :love:


lagom trött

Hallå där! Ja, man är lagon trött idag efter 9 timmars jobb.. Men det är fredag, så det känns bra ändå :)
Idag har vi ätit american pizza, som allid smakar gudomligt!
Igår va vi på ikea en sväng och dan innan det så va vi på lager 157 :) hittade lite smått o gott!
Nu vill jag bara kolla på film och mysa med min Björn! :love:
Annars har jag inte så mycket att skriva om idag. Öppnar spelet imorron, hoppas på att det går bra ;) Börjar 9,45-16,15. Så jobbar inte så länge, sen är jag ledig på söndag :D
Åskan höll mig vaken inatt :( det åska så hårt att ett billarm på gatan gick igång, me don´t like!!! Så inte många timmars sömn där inte..
TA MIG DIT IGEN!


Bingo

Yes, jag har vart och spelat bingo med Björns mamma och Petra :) OCH JAG VANN!!! 500 SPÄNN! :D im happy! helt lyckat, och jag vann en choklad ask :thumbup:
Annars idag har vi vart på TP, köpte en vit skjorta och ett linne på gina (rea) :)
Sen har jag hjälpt syster med håret eftersom hon skulle på bröllop :) hon blev så fin :)
Det va min dag, så får vi se vad som händer imorgon. Tror att det blir en sväng till ikea :)


grattis maria!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR! OCH NÄR HON HAR LEVAT, OCH NÄR HON HAR LEVAT, OCH NÄR HON HAR LEVAT UTI HUNDRADE ÅR, JA DÅ SKA HON SKJUTAS, JA DÅ SKA HON SKJUTAS, JA DÅ SKA HON SKJUTAS PÅ EN SKOTTJÄRRA FRAM!

:)GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE UNDERBARA VÄN :LOVE:


god natt

Snart släcker jag lampan och säger god natt :)
Har vart en tung och jobbig dag. Jobbade 9,30-20 idag så jag är ganska trött.
Va en sväng och hälsade på björns föräldrar i husvagnen :) fick bla en jättefin sminkväsa och ett rolett spel :thumbup:
Och imorron är jag ledig och hoppas på fint väder, men ingen idé att hoppas på fint väder... Men är ledig i tre hela dagar nu och gud vad jag njuter!!! :D
Ne nu går ögonen i kors, så nu släcker vi lampan, natti:love:


Good morning

God morgon alla pigga och glada. Idag är det tråk söndag, eller det blir ju vad man gör det till. Men jag tror att det blir en rolig söndag idag :) Björns syster kommer hit och hans föäldrar :thumbup:
Sen tänkte jag baka lite kanelbullar.

Just nu håller jag på att koppla in telefonen i datorn, men det går inge vidare, fan man måste ju kunna göra det :S
Aja, in i duschen sen baka lite, först måste jag handla också..
Puss:love:

vill inte!

Vill inte gå och lägga mig snart för att jag ska kliva upp kl 6 imorron för att jobba :( :thumbdown:
Men jag slutar ett så det är ingen fara :)
Fick tacos av babe när jag kom hem :) Så nu sitter pojkarna och spelar Halo.. Och här sitter jag. Ingen idé att ens fråga om man kan få kolla på tv eller film. Det blir ett stort NO!! Så hoppar nog in i duschen snart och lägger mig och läser :P
Kommer ändå ha svårt att sova, någon av grannarna har fest och dom har inte snålat på volymen och tjejskriket..
Har iallafall fått tre lediga dagar nästa vecka :thumbup:
Bjuder på dom här bilderna i brist på annat, natti :love:

Har man tråkigt så har man ;)

Ernst

Ja, idag är det äntligen sommar med Ernst :) det som jag längtar mest av allt till i veckan. Han är för gosig :)

Och igår så vet jag inte vad som hände.. Ställde klockan på ringning kl 9, eftersom att jag började 10, men ne då ringer inte klockan, vet inte om jag hade stäng av den i sömnen eller om den inte ringde..Så 5 över 10 ringer dom från jobbet och frågar vart jag är.. Eh, helvete jag kommer!! 20 över var jag på jobbet :thumbup: Men vaknade av klockan i morse iaf.. nog om det.
Skalet till telefonen blev jättefint :) as nöjd :D Träningsvärken i magen är ju inte nådig! satana va det känns! blir till att köra passet imorron också.
Hoppas att det blir solit i helgen, för då ska jag BADA!!!
Annars är allt bara bra, tack och godda! :love:

kom igen då!

Slut i kroppen, mätt, glad och irriterad!
Är slut i kroppen för att jag har tränat här hemma :P köpte en dvd för ett tag sen som jag inte har testat förut.. Men fy va ont jag har i magen nu! Ska försöka köra passet några gång i veckan o se om det funkar :P

Mätt är jag för att jag nyss har ätit pasta med kyckling i krämig sås :D
Och jag är glad för att jag nyss också kollat på Alltsång på skanses. Tycker inte om Måns, men det är ju ett sommarprogram som är ett måste. Men jag hade inge aning om att han såg så gammal ut! Eric Amarillo alltså. Shit!

Och irriterad är jag för att jag inte kan koppla in min telefon i datan :( as irriterande! får väl googla lite o se om jag blir någe klokare.

Nu duschen, sen sängen och boken :love:


åska

Ja det dundrar för fullt! usch, jag tycker verkligen inte om åska! det skrämmer skiten ur mig!! Har dragit ut typ alla sladdar, man vet ju aldrig.
Är ledig idag, känner mig lite hängig och seg, trött och snorig :( Så jag beställde ett skal till min mobil, visste inte ens att det fanns, så jag hoppas att det ska passa bra :) jag tyckte att det va snyggt, vad säger ni?
:thumbup: eller :thumbdown:

 

Ne, nu ska jag krypa ner under filten och läsa min spännade bok, Cirkeln! :love:

kurr i magen

Tjolahopp! Nu sitter jag här och är vrålhungrig! Ska nog ta o göra mig lite mat, korv med bröd.. Kan va gott det också ;)
Björn har somnat i soffan, och jag sitter mitt i solen :) Måste komma iväg och bada snart, mår dåligt att jag inte har badat än!! :(
Jobbat idag, sen hem och bara slappat och kollat på Leila bakar! Älskar det programmet :)
Ne nu är jag hungrig!
Tjilevippen! :love:


Då kör vi

Hallå och välkomna hit :) Nu är bloggen någelunda klar iaf ! Hoppas att ni kommer trivas, och tycka om det jag skriver.
Igår kom vi iväg sent till power meet, men vi kom dit till slut. Åkte runt, sen somnade jag.. Va så jäkla trött! :/ men hade det roligare i fredags ifa :D
Nu är det mys i soffan, nyss ätit tacos och nu ska jag bara ta det lugnt! Börjar 7 imorron så det blir att sova tidigt ikväll..
Ne, det va allt för ikväll vi ses :love:


http://www.bloggriket.se/


RSS 2.0