tjong i medaljongen

Holla!
Ett tag sen jag skrev sist. Allt är bra med mig, det händer mycket nu :)
Har klippt hår, vi har permanentat varandras ögonfransar, färgat fransar och ögonbryn, mycket roligt :)
I fredags klippte jag morfar, och jag blev nöjd för att vara första gången! Åkte hem i fredags och haft en superhärlig helg! Klippte som sagt morfar, hade det mysigt med marre och sandra :) Sen va jag i Erikslund på det nya shoppingcentret, men det va sååå mycket folk så det blev jobbigt. Köpte lite smink, ett par jeans typ. Åkte faktiskt hem idag måndag direkt till skolan, så tråkigt att åka till sthlm och va ensam på en söndag. Så björn och jag hade en mys söndag med tacos och godis ;)
Nu hänger mina ögon, så blir till att borsta tänderna och kolla på ensam mamma söker!
Hej :love:

Fjädrar

Hej, snart god natt, men tänkte skriva ett litet inlägg innan jag kryper ner.
Idag har vi äntligen fått köpa fjädrar till håret, som jag har längtat!! Dom sitter som sten och man kan platta, tvätta o föna, gör vad du vill, dom håller :thumbup:
Sen har vi klippt vår tjejdocka, det gick faktiskt bra :)


Ätit tacos ikväll, gott!! Men nu kallar sängen, hej! :love:

Burrr!!

Hej :) Kom hem för en stund sen från en underbar helg hemma i mitt älskade tuna. I fredas var vi hembjudna på mat hos mamma & teddy, och anna & daniel. :) Fläskfilé med potgratäng, loveliii! Sen spelade vi med andra ord, och det är det roligaste spelet man hitta, man skrattar inte med varandra, utan åt varandra. Mycket roligt.
Lördagen va vi en sväng på tp, sen hem till mormor på fika. Björn fick för sig att tvätta sin bil, så jag hjälpte till. När bilen i stot sätt var klar så hittar inte björn sina nycklar... Då ser han att dom ligger i bilen, och bilen är låst och jag har inte mina nycklar med mig.. Ringer till vår hyresvärd, 7,30 på kvällen, han svarar inte, ringer till grannen så han får ringa till hyresvärden på ett annat nr.. Efter ett tag ringer hyresvärden till björn och säger att en byggjobbare har huvudnyckeln....... Redan nu rev det i kroppen på mig. Så vi lånade morfars bil, åkte och hämtade nyckeln hos byggjobbaren, åkte hem till våran lägenhet, hämtade björns extranyckel till bilen, hem till morfar igen, låsa upp våran bil för att sen åka hem.. Hej lördagkväll :thumbup:
Vill också tacka Alexandra som fixade världens finaste naglar på mig i fredags, tusen tusen tack! :)


Idag har vi städat lite hemma, sen åkte jag "hem" till sthlm. Hatar att åka hem, jag vill att det ska vara fredag imorgon igen så jag kan åka hem och krama om den som gör mig lycklig och varm i kroppen. Hösten har kommit, och den gör mig alltid deppig...
Extra elementet vreds till max, filt och tv. Snart god natt :love: 


Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i mitt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.


Orkar man...

Hej på er!
Börjar med att bussen var 10 min försenad till skolan, missade tunnelbanan, när jag ska hem blir det tekniskt fel på tunnelbanan och bussen som skulle gå 16,26 kom inte alls.. Kom hem en aning senare än vad jag brukar göra...
Men orkar man? Orkar man klaga på allt, nej! Jag har valt det här, men skälvklart önskar man många gånger att saker och ting kunde gå/bli bättre ;)
Idag har vi haft kemi och rullat permanent på docka, kul men svårt! Förstår inte hur vi ska kunna rulla ett helt huvud på 45 min! Smått panik, men wtf! 8,5 månad kvar, jag ska, jag vet att jag kommer att klara det.

Skönt att det snart är helg, behöver verkligen det nu känner jag. Huvudet är fullt och snurrigt efter allt nytt, man bara matar och matar på mer mer info, och inte mycke vila efter. Så det ska bli så skönt att få komma hem och träffa familjen och varva ner, om inte varva upp, det får vi se.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hade ett kore pass i skolan, så luktar snart så illa att filten inte ens vill ligga kvar på mig. Nog om det, vi hörs :love:

Herr klippning

Hej :)
Börjar med att jag åkte hem i fredags, och hela helgen har jag vart med Björn och bara haft det mysigt, inte så bara :) Kollat på film, ätit god mat och bara myst :):love: I lördags var vi förbi mormor&morfar en svng, jag,björn o anna, kul att träffa syster igen :D Sen åkte vi till graven en snabbis och planterade lite blommor :)

I skolan går det jättebra :) Mycket att lära och det är svårt! Idag har vi klippt herrklippning och övat på hur man klipper med sax & kam. Det är jätteskoj, men sen att man inte kan allt gör inte saken lättare, men jag lär mig mer och mer för varje dag :)
I fredags fick vi lära oss att göra svin rygg, det blir så himla snyggt, men som sagt, allt handlar om träning!


Förlåt för dålig bildkvallité, ska försöka ta bilder med systemkameran ist:love:


tiden går så himla fort

Hej :) Inte skrivit på ett tag, men jag har inte ens vart inne på internet sen jag skrev sist, jo jag har kollat på desperate houswives :P Allt är bara bra här, kom hem för en stund sen så nu tänkte jag käka lite och läsa på mina anteckningar, sen tv :)
Allt går så himla fort, dagarna bara springer iväg, och imorron är det redan fredag igen :D Har hunnit gått igenom färg på skolan, permanentat, klippt, vart på nån slags frisörvisning där Kms visade upp sina produkter, hade höga förväntningar, så det blev inte riktigt som jag hade trott..! Ångrar inte en sekund av att jag flyttat hit alls!
jag mår bra,Trivs, men saknar självklart vänner, björn & familjen!!

Nu kurrar min mage, så ska ta och slänga i mig lite mat. Puss:love:

Mycket

Hej! Nu skriver ag inte så mycket igen, håller på att kolla på desperate housewives ;) har hänt en del i skolan, vi har klippt mm, ska lägga upp bilder lite senare.
Var hemma i helgen och hade det allmänt mys, längtar redan till fredag igen !!
Imorron ska vi på visning, och det ska bli superkul, tar kameran under armen, här ska fotas :)
Nu vill jag hinna kolla på ett avsnitt till, sen måste jag faktiskt plugga också!
Puss på er alla <3
(bilder kommer,hang in there)

RSS 2.0