Fy

Ja, jag vet! Fy skam på mig! Jag har inte skrivit på jättelänge, men det har vart så hilmla mycket nu, så att skriva blogg har inte vart prio ett tyvärr :/ Men ska försöka förbättra mig nu :)
Har rullat permanent på 50 minuter, vilket jag är jättestolt över :) Vart hårmodell, eller hårdocka för GHD, idag har vi färgat hår. Så svårt att veta vad man har gjort, vet bara att jag har haft fullt upp :P
Snart redan fredag igen, det går så förbannat fort!
Nu är det bonde söker fru, så jag sitter klistrad vid datan :)
Men det kommer bilder, ska skärpa mig!
Puss :love:




Hem

Halloj!
Snart läggdags, nuduschad och har krypit ner i sängen.
Imorron blir det hemfärd, och jag längtar! Längtar hem till allt just nu!
Idag skulle jag och Ämma ha en kund efter skolan, men 40 min innan hon skulle komma så ringde hon och sa att hon hade migrän :( Så då ringde våran lärare Alexandra från klassen, så hon kom så vi gjorde lite slingor på henne, mycket fint! :)
Imorgon fredag ska jag klippa och färga håret på teddy :) Sen ska vi på mat hos mormor :)
Nu ska jag kolla robinson, sen blir det sova. Väckarklockan är ställd, vilket jag glömde igår kväll.. Men vaknade i tid iaf, pjhu!
Puss:love:
Följ min blogg med Bloglovin


Oj!

Hej och god kväll :)
Hade fått jättemång kommentarer på förra inlägget :) Jättekul att så många har hittat hit :D Super kul att ni är intresserade, så får vara flitig och uppdatera mer ;)
Nästan alla tycker att jag passar bättre i mörk, de säger att jag ser äldre ut och mer elegant. Kan det vara så?

Idag har vi haft egen hårvård igen, klippte Yousef i min klass, sen tränade jag på att rulla permanent, jag förstår inte att det kan va så svårt, när det ser så enkelt ut! Men bara att ligga i :)

Fick em fråga om det inte lite läskigt att gå frisör när folk vill klippa/färga ens hår?
Ne, mest kul. Men tanke på vad det kostar att gå till frisören i vanliga fall, bara kul att få ändra sig lite, testa sig fram :) Mest läskigt att klippa varandra, det tar ju längre tid för håret att växa ut än att färga tillbaka håret om det skulle bli fel ;)

Nu har jag krypit ner i sängen, har vart så himla trött idag :/ så nu är raggsockorna på, då sover jag som bäst!
Puss:love:

mörk

hallå där!
Idag har vi haft egen hårvård, vilket innebär att vi får färga och klippa håret på varandra :) Så jag blv mörkhårig, igen :P


Mörkt eller ljust? Vad tycker ni?

Grattis Tobias

Hej :)
Idag skulle jag vilja säga grattis till Tobias som skulle ha fyllt 21 år idag. Tänker på dig och ger dig massor utav kärlek idag :love:
Förra veckan gick himla fort, sen sa bara sviisch så var jag hemma i eskilstuna igen :) Fick en liten spontan känsla att jag ville måla om i sovrummet, och så blev det. Super snyggt! Vita väggar, en vägg med ett beige mönster, så nu känner man sig lugn och nöjd när man ska sova :) Sen målade jag om min hallbänk i vit, och sandpapprade så den såg lite gammal ut, och jag blev förvånad att jag kunde göra det så bra! :thumbup:
Har hänt en del i skolan, klippt, flätat och idag har vi gjort folieslingor på våra dockor!
Har tagit bilder på skolans kamera, så ska lägga upp lite bilder inom en snar framtid!
Nu blir det ensam mamma söker, sen ska jag faktiskt sova, har vart så trött hela dagen, j*vla höst säger jag bara, raggsockorna är på och jag hatar kyla!
Hej :love:

RSS 2.0